Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakınını kefenle görmek

Rüyada yakınını kefenle görmek

Rüyada yakınını kefenle görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, gayretlerinin ödüllendirileceğine, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, pek çok kişiyi idare edeceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Rüyada yakınını kefenle gördüyseniz:

  • Hoş olmayan bazı olaylara karışabilirsiniz.

Rüyada yakınını kefenle görmek elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, ekmek ve dünya malı alacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine işarettir.

Rüyada kendi kefenini biçmek güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sağlık problemleri içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir başkasını kefenle görmek bütün sıkıntılardan kurtulmaya, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine işarettir.

Rüyada ölmüş insanı kefenli görmek dertlerinin sonunun geleceğine, yeni bir işe girileceğine, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinin kefenlendiğini görmek yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, atılan adımların boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kefeni açmak kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine inanılır.

Rüyada kefen almak sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, size başarı getirecek adımlar atmanıza, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine yorulur.

Rüyada ölünün kefenlendiğini görmek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, mallarının artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments