Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir başkasını kefenle görmek

Rüyada bir başkasını kefenle görmek

Rüyada bir başkasını kefenle görmek arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, hayatının güzelleşeceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, şansının döneceğine rivayet eder.

Rüyada bir başkasını kefenle gördüyseniz:

  • Kesin bir hükme varmadan, belli adımları atmamanızda fayda var.

Rüyada ölü kefenlenirken görmek maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına inanılır.

Rüyada kefenli birini gömmek yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada birini kefenlenmiş görmek dualarının gerçekleşeceğine, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kefende kan görmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada kefenli kadınlar görmek ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kefenlendiğini görmek rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ıslak kefen görmek sorunların ardı ardına geleceğine, kazancının katbekat artacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına delalettir.

Rüyada kendi kefenini almak can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments