Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş insanı kefenli görmek

Rüyada ölmüş insanı kefenli görmek

Rüyada ölmüş insanı kefenli görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına inanılır.

Rüyada ölmüş insanı kefenli gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızla ilgili bazı kararlar almak zorunda olmanız mümkündür.

Rüyada ölmüş insanı kefenli görmek hak ve din yolunu bırakacağına, karısı şile arasının çok iyi olacağına, her zaman haklının yanında olacağına rivayet eder.

Rüyada kefene sarılı insan görmek yıpranacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına yorulmaktadır.

Rüyada kefene sarılmış insan görmek kudret ve destek olacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada kefende insan görmek sevdiği insanların olacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine işarettir.

Rüyada kefenlenmiş insan görmek hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kefenli kadın görmek hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, bazen fakirlik görüleceğine yorulur.

Rüyada mezarda kefen görmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına delalettir.

Rüyada ölmüş birini kefende görmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments