Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün kefenlendiğini görmek

Rüyada ölünün kefenlendiğini görmek

Rüyada ölünün kefenlendiğini görmek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine yorulur.

Rüyada ölünün kefenlendiğini gördüyseniz:

  • Dürüstlük ilişkilerinizde önem kazanıyor.

Rüyada ölü birini kefenli görmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüyü kefenlerken görmek yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada ölü kefenlenirken görmek yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına yorulur.

Rüyada ölü kefenlendiğini görmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada ölüyü kefende görmek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, en pahalı evlerde oturacağına, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ölü kefeni görmek bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine işarettir.

Rüyada ölü ve kefen görmek maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada ölüyü kefenli görmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments