Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kefenini biçmek

Rüyada kendi kefenini biçmek

Rüyada kendi kefenini biçmek sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, anlaşmazlıkların biteceğine, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine işarettir.

Rüyada kendi kefenini biçmek gördüyseniz:

  • Çevrenizde sadece sizi değil bütün ailenizi etkileyebilecek sevinçli bir olay yaşanabilir.

Rüyada kendine kefen biçmek ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kefen biçmek yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına işaret eder.

Rüyada kendi kefenini biçmek sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına delalet eder.

Rüyada mısır biçmek kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına işarettir.

Rüyada toprak biçmek elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kamış biçmek başarıların devamlı olacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine yorulur.

Rüyada yeşil çayır biçmek uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine inanılır.

Rüyada gelinlik biçmek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, iyi halin geleceğine, makbul olan şeylere işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments