Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kefen almak

Rüyada kefen almak

Rüyada kefen almak üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, haram mala, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, yeni yerler göreceğine, büyük tartışmalara gireceğine, kazancın helal şekilde artırılacağına, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına yorulmaktadır.

Rüyada kefen almak gördüyseniz:

  • Tutulmaların etkileri aynen sürüyor.

Rüyada kefen giymiş birini görmek istenen her şeye sahip olunacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, büyük üzüntüler olacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş birini kefene sarılı görmek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada babasını kefenli görmek başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyi kefenle görmek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine alamet eder.

Rüyada kendi kefenini almak büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına alamet eder.

Rüyada kefene sarılı adam görmek kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine işarettir.

Rüyada beyaz kefene sarılmak tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına delalet eder.

Rüyada ölü kefenlenirken görmek eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments