Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin kefenlendiğini görmek

Rüyada eşinin kefenlendiğini görmek

Rüyada eşinin kefenlendiğini görmek hile ile mal elde edeceğine, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, erken evlilik yapacağına, ekmeksiz ve parasız kalacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine işarettir.

Rüyada eşinin kefenlendiğini gördüyseniz:

  • Eskiden tanıdığınız bazı kişiler tekrar sizinle görüşmek veya bir arada olmak isteyebilirler.

Rüyada eşini kefenlenmiş görmek sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, destek göreceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada eşinin kefenlendiğini görmek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, kasasının daha çok para dolacağına, kendisini iyi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada eşini kefenli görmek kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşini kefene sarılı görmek eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine inanılır.

Rüyada kefenli görmek çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, mutlu ve huzurlu olacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada kendini kefen içinde görmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, dönülmez yollara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kefen giymek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına delalet eder.

Rüyada birini kefenlenmiş görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments