Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kefeni açmak

Rüyada kefeni açmak

Rüyada kefeni açmak hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, şansının her daim kendisinden yana gideceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada kefeni açmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların yeniden yapılandırılması gerekiyor olabilir.

Rüyada ölmüş birinin kefenini açmak hayırlı bir terfi alınacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kefeni açmak kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına inanılır.

Rüyada ölünün kefenini açmak hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına işaret eder.

Rüyada kefen açmak kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kirli kefen görmek gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine tabir olunur.

Rüyada annesini kefen içinde görmek çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, büyük paralara sahip olacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada kefenli görmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil kefen görmek isteklerinize kavuşacağınıza, evlatlarından hayır bulacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments