Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polisler tarafından tutuklanmak

Rüyada polisler tarafından tutuklanmak

Rüyada polisler tarafından tutuklanmak yardımının olacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, elini haramdan uzak tutacağına, rahatın yerine geleceğine, yani babasına benzeyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına işaret eder.

Rüyada polisler tarafından tutuklanmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan durumun veya genel manzaranın size kendinizi iyi hissettirmesi gerekiyor.

Rüyada polis tarafından tutuklanmak iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine yorulur.

Rüyada sivil polis tarafından tutuklanmak sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polisler tarafından tutuklanmak uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine işarettir.

Rüyada polis tutuklaması görmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada askerler tarafından tutuklanmak çok daha hayırlı yollara girileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına işaret eder.

Rüyada asker tarafından tutuklanmak bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada jandarma tarafından tutuklanmak başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, büyük bir projenin başına geçileceğine delalet etmektedir.

Rüyada asker tarafından tutuklandığını görmek anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments