Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocanın sigara içtiğini görmek

Rüyada kocanın sigara içtiğini görmek

Rüyada kocanın sigara içtiğini görmek ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, çok sevileceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, mal mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocanın sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Çözüm bulma yeteneğiniz size duyulan ihtiyacı arttırabilir.

Rüyada kocasının sigara içtiğini görmek kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocayı sigara içerken görmek geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocanın sigara içtiğini görmek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, zorluklarının son bulacağına delalettir.

Rüyada kocasını sigara içerken görmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, makamından olacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocasının sigara içerken görmek çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin birini sigara içerken görmek gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının sigara içmesini görmek sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine işaret etmektedir.

Rüyada sigara içtiğini görmek yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, sahip olacağı malın faazlalığına, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments