Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kör olduğunu görmek

Rüyada birinin kör olduğunu görmek

Rüyada birinin kör olduğunu görmek sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, malının ve parasının çoğalacağına, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, adım atarken çok zorlanacağına yorulur.

Rüyada birinin kör olduğunu gördüyseniz:

  • Sizin için bağlayıcı olan konulardan isteyerek, istemeyerek veya zorlayıcı nedenlerden ötürü kurtulabilirsiniz.

Rüyada kendinin kör olduğunu görmek yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada oğlunun kör olduğunu görmek ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine delalet eder.

Rüyada ölüyü kör görmek geçiminin zor hale geleceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine işarettir.

Rüyada sevgiliyi kör görmek en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, küslükleri bitireceğine yorulur.

Rüyada annesini kör görmek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada tek gözü kör olmak hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, keyifli günler geçireceğine inanılır.

Rüyada başkasının kör olduğunu görmek daha güçlü bir hale geleceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğini kör görmek zengin olunacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments