Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kör numarası yapmak

Rüyada kör numarası yapmak

Rüyada kör numarası yapmak yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, çok iyi giden işlerin duracağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, istediği herşeye kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kör numarası yapmak gördüyseniz:

  • Yanlış özür beyan etmeniz veya olan biten yanlışlıkları düzeltmemeniz durumunda sorun yaşanabilir.

Rüyada kör numarası yapmak kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uyuyor numarası yapmak aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada bayılmış numarası yapmak endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada ölü numarası yapmak aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüm numarası yapmak yeni bir iş kapısı bulunacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına işarettir.

Rüyada ölmüş numarası yapmak kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına alamet eder.

Rüyada bayılma numarası yapmak karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, ibadetlerini de aksatmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada uyur numarası yapmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments