Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suçsuz yere hapse girdiğini görmek

Rüyada suçsuz yere hapse girdiğini görmek

Rüyada suçsuz yere hapse girdiğini görmek elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, çok büyük mutluluk duyacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, hem itibar edineceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına yorulmaktadır.

Rüyada suçsuz yere hapse girdiğini gördüyseniz:

  • İlişkiler dahil bazı konularda kendinizi bir dönüm noktasında hissedebilirsiniz.

Rüyada suçsuz yere hapse girdiğini görmek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada suçsuz yere cezaevine girmek zor günlerini arkasında bırakacağına, engellerden kurtulacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada suçsuz yere hapis yatmak etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, attığı her adımda çok zarar edeceğine, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada suçsuz yere hapishaneye girmek kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada suçsuz yere suçlanmak kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine inanılır.

Rüyada suçsuz yere tutuklanmak maneviyata yöneleceğine, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada suçsuz olduğunu görmek büyük çaba sarfedeceğine, sorunlarını teker teker aşacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine inanılır.

Rüyada başkasının hapse girdiğini görmek en doğru şekilde öğreneceğine, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments