Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının hapse girdiğini duymak

Rüyada başkasının hapse girdiğini duymak

Rüyada başkasının hapse girdiğini duymak muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, umutların biteceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının hapse girdiğini duymak gördüyseniz:

  • Size hayat hakkında akıl vermeye çalışan kişiler olabilir veya sizin gidişatınızla ilgili yorumlar yapabilirler.

Rüyada başkasının hapse girdiğini duymak sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına işarettir.

Rüyada eşinin hapse girdiğini görmek bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına delalet eder.

Rüyada oğlunun hapse girdiğini görmek olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, paslı bir çiviye basabileceğine, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada babasının hapse girdiğini görmek çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir başkasının hapse girdiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir yakınının hapse girdiğini görmek hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir arkadaşının hapse girdiğini görmek kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada sevgilinin hapse girdiğini görmek daha iyi mağazalardan giyineceğine, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments