Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini hapse girdiği görmek

Rüyada birini hapse girdiği görmek

Rüyada birini hapse girdiği görmek kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına işarettir.

Rüyada birini hapse girdiği gördüyseniz:

  • Tepkisel tavırlar size zarar verebilir.

Rüyada sevdiğin birinin hapse girdiğini görmek hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, yaşamını daha iyi planlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yakının hapse girdiğini görmek ün sahibi birisi olunacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşlarının hapse girdiğini görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine alamet eder.

Rüyada tanımadığın birinin hapse girdiğini görmek kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, parasal kaygılardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada babanın hapse girdiğini görmek sorunların üstüste geleceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine işaret eder.

Rüyada babamın hapse girdiğini görmek maddi olarak çok rahat edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, insanlara olan güvenin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini hapse girdiğini görmek kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine işarettir.

Rüyada babasının hapse girdiğini görmek büyük bir zenginlik elde edileceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments