Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakının askere gittiğini görmek

Rüyada yakının askere gittiğini görmek

Rüyada yakının askere gittiğini görmek saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, programların ve projelerin tutmayacağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, helal rızka kavuşacağına, rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına, yeni fırsatlar sunulacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına yorulur.

Rüyada yakının askere gittiğini gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz açısından şanslısınız.

Rüyada yakınını asker görmek hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, ekmeğinin artacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada yakınının askere gittiğini görmek canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işaret eder.

Rüyada bir yakınını askere göndermek gittikçe çıkmaza düşeceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yakının askere gittiğini görmek işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına inanılır.

Rüyada yakınının asker olduğunu görmek adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine delalet eder.

Rüyada bir yakınını asker görmek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada askerdeki yakınını görmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine işarettir.

Rüyada yakınını askere giderken görmek aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, sevinç ve sürura, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments