Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakınının asker olduğunu görmek

Rüyada yakınının asker olduğunu görmek

Rüyada yakınının asker olduğunu görmek iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, rızık bolluğu içinde olacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, sağlık sorunlarından kurtulmaya işarettir.

Rüyada yakınının asker olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişilere planlarınızı veya yapmak istediklerinizi anlatmanız zor olabilir.

Rüyada askerdeki yakınını görmek sevilen bir işe ortak olunacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine alamet eder.

Rüyada yakınını askere giderken görmek çok mutlu olunacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine inanılır.

Rüyada bir yakınını askere göndermek keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, kişinin hedeflediği işi alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yakınının askere gittiğini görmek insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine alamet eder.

Rüyada yakınının asker olduğunu görmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada asker yakınını görmek kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, malvarlığının artacağına, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına tabir olunur.

Rüyada yakınını askere göndermek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yakınını asker görmek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments