Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yakınını askere göndermek

Rüyada bir yakınını askere göndermek

Rüyada bir yakınını askere göndermek parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, farklı iş ortaklıklarına gireceğine, ticarette şansının yaver gideceğine, işlerinin ağırlaşacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir yakınını askere göndermek gördüyseniz:

  • Ek gelir ihtiyacı da doğabilir.

Rüyada bir yakınını askere göndermek yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına yorulur.

Rüyada yakınını askere göndermek buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada yakınını hacca göndermek rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada eşini asker göndermek borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine inanılır.

Rüyada kardeşimi askere göndermek sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşini askere göndermek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına alamet eder.

Rüyada küçük oğlunu askere göndermek onlardan hayırsızlık göreceğine, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine yorulur.

Rüyada kocasını askere göndermek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments