Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakınının askere gittiğini görmek

Rüyada yakınının askere gittiğini görmek

Rüyada yakınının askere gittiğini görmek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, güllük gülistanlık olacağına, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine işaret eder.

Rüyada yakınının askere gittiğini gördüyseniz:

  • Politik olmanız durumunda insanlar fikirlerinizi daha çabuk benimseyeceklerdir.

Rüyada yakınının asker olduğunu görmek çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine delalet eder.

Rüyada bir yakınını asker görmek kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, ondan faydalanacağına delalet eder.

Rüyada asker yakınını görmek hayal edilen herşeye kavuşacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada yakınını asker görmek borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, büyük ve güzel işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada yakınını askere giderken görmek hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada yakının askere gittiğini görmek fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine delalettir.

Rüyada askerdeki yakınını görmek eline yeni fırsatların geçeceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yakınının askere gittiğini görmek rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments