Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerdeki yakınını görmek

Rüyada askerdeki yakınını görmek

Rüyada askerdeki yakınını görmek hayattan her istediğini alacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada askerdeki yakınını gördüyseniz:

  • Baş dönmesi halsizlik gibi şikayetleriniz olabilir.

Rüyada bir yakınını askere göndermek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına delalet eder.

Rüyada bir yakınını asker görmek kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, başarı üstüne başarı kazanacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine işaret etmektedir.

Rüyada asker yakınını görmek kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine alamet eder.

Rüyada yakınını asker görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yakınını askere göndermek rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına delalettir.

Rüyada yakının askere gittiğini görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına işarettir.

Rüyada yakınını askere giderken görmek bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine inanılır.

Rüyada yakınının asker olduğunu görmek çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, yükseldikçe yükseleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments