Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yakınını asker görmek

Rüyada bir yakınını asker görmek

Rüyada bir yakınını asker görmek ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, makamında en yüksek noktaya erişeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına işarettir.

Rüyada bir yakınını asker gördüyseniz:

  • Hayatınızın bazı bölümlerinde önemli bir yükselme yaşanabilir.

Rüyada yakınını asker görmek geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada askerdeki yakınını görmek asil kimselerden çıkacağına, yanlış işler yapacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine işaret eder.

Rüyada yakınının askere gittiğini görmek işlerin açılacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yakının askere gittiğini görmek dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, toparlanacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine rivayet eder.

Rüyada yakınının asker olduğunu görmek mutlu ve huzurlu olacağına, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, gülmekten yana bolca nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asker yakınını görmek işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine işarettir.

Rüyada bir yakınını asker görmek tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada yakınını askere göndermek güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments