Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakınını asker görmek

Rüyada yakınını asker görmek

Rüyada yakınını asker görmek bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, hırpalanacağına, darp edileceğine, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada yakınını asker gördüyseniz:

  • Güzel şeyler olacak.

Rüyada yakınının askere gittiğini görmek epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, kalbini kıracağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yakınını askere göndermek mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada askerdeki yakınını görmek böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada yakınının asker olduğunu görmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir yakınını asker görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yakınını askere giderken görmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakınını askere göndermek maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yakınını asker görmek derde ve kedere düşeceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments