Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakın birinin mezarını görmek

Rüyada yakın birinin mezarını görmek

Rüyada yakın birinin mezarını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, iç sıkıntısına, başının ağrıyacağına, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yakın birinin mezarını gördüyseniz:

  • Kopuşlar söz konusu olursa, ani hareket etmek yerine olayları detaylandırmayı tercih edebilirsiniz.

Rüyada bir yakınının mezarını görmek çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakınını mezarda görmek kırılan kalbin onarılacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada yakının mezarını görmek güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine inanılır.

Rüyada yakının mezarını kazmak ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlığa yakın ev almak işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada yakınını mezarını görmek herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, çok başarılı işlere imza atacağına, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına yorulur.

Rüyada bir yakının mezarını görmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına delalettir.

Rüyada mezarlıkta bir yakınını görmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments