Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakınını mezarını görmek

Rüyada yakınını mezarını görmek

Rüyada yakınını mezarını görmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, güzel haberler alacağına, kötü kişilerle karşılaşacağına, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yakınını mezarını gördüyseniz:

  • Eskiden birlikte çalıştığınız kişilerle bağlantı kurabilirsiniz.

Rüyada yakınını mezardan çıkarmak zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada ölen yakınının mezarını görmek aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada mezarda yakınını görmek eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, esenlik içinde olacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yakının mezarını kazmak zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yakınının mezar görmek hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, renk ve eğlence geleceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına yorulur.

Rüyada mezarlığa yakın ev almak o kimselerden menfaat göreceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına işarettir.

Rüyada yakının mezarını görmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, içebileceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine delalettir.

Rüyada yakınını mezarda görmek aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, çok kötü sonuçlar doğuracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments