Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yakınının mezarını görmek

Rüyada bir yakınının mezarını görmek

Rüyada bir yakınının mezarını görmek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, dış ticarete atılacağına, yakın zamanda rahat edeceğine, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, yoksul için zenginliğe işaret etmektedir.

Rüyada bir yakınının mezarını gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı duygular veya davranış değişiklikleri dikkat gerektiriyor.

Rüyada yakınının mezar görmek yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada yakınını mezarını görmek keyfe ve neşeye kavuşacağına, saygınlık elde edeceğine, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına rivayet eder.

Rüyada bir yakınını mezarda görmek kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine işarettir.

Rüyada mezarlıkta bir yakınını görmek zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına inanılır.

Rüyada yakının mezarını görmek yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yakının mezarını görmek dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlığa yakın ev almak ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, karar vermekte güçlük çekeceğine, kurulu düzeni olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yakın birinin mezarını görmek rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments