Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlığa yakın ev almak

Rüyada mezarlığa yakın ev almak

Rüyada mezarlığa yakın ev almak yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, sorununu kolayca çözeceğine, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarlığa yakın ev almak gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim projelerine ağırlık verin.

Rüyada mezarlığa yakın ev almak güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine yorulur.

Rüyada bir yakının mezarını görmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yakının mezarını görmek yeni lezzetlerin tadına varacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına delalettir.

Rüyada yakınlarının mezarını görmek emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, komşularla ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir yakınının mezarını görmek devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, tabiri caizse can bulacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulur.

Rüyada ölen yakınının mezarını görmek davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, ele geçen kazancın günden güne azalacağına, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına alamet eder.

Rüyada yakının mezarını kazmak onlarla birlikte hareket edeceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yakın birinin mezarını görmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments