Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakınını mezarda görmek

Rüyada yakınını mezarda görmek

Rüyada yakınını mezarda görmek kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakınını mezarda gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar, işler, düzenlemeler veya üzerinde uzlaşılmış konular değişim dönüşüm yaşıyor.

Rüyada yakının mezarını görmek güzel haberler alınacağına, itibarını zedeleyeceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yakınını mezardan çıkarmak sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada yakınının mezarına gitmek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada yakının mezarını kazmak yeni girişimlerde bulunacağına, çevresinin genişleyeceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yakınının mezar görmek büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına yorulur.

Rüyada mezarlıkta bir yakınını görmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yakınını mezarını görmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, büyük başarıla kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlığa yakın ev almak hakkaniyetine göre değer kazanacağına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments