Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yakının mezarını görmek

Rüyada bir yakının mezarını görmek

Rüyada bir yakının mezarını görmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, yaşamına bakacağına, hastalıkların kalmayacağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına delalettir.

Rüyada bir yakının mezarını gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda çok fazla seçeneğiniz olması yanlış yapma ya da tuzağa düşme riskinizi çoğaltıyor.

Rüyada yakının mezarını kazmak güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada yakınının mezar görmek sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada yakınını mezarını görmek ruhen rahatlığa erileceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine inanılır.

Rüyada bir yakının mezarını görmek sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına inanılır.

Rüyada yakınlarının mezarını görmek askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada yakınını mezardan çıkarmak iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, iyi geçiminin de bozulacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada yakın birinin mezarını görmek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada yakınının mezarına gitmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, mutlu zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments