Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakının mezarını görmek

Rüyada yakının mezarını görmek

Rüyada yakının mezarını görmek aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yakının mezarını gördüyseniz:

  • Sizi, yanlış gerekçelerle bazı konularda adım atmaya zorlayan kişiler olabilir.

Rüyada bir yakınını mezarda görmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine işarettir.

Rüyada yakınını mezarda görmek sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakınını mezarını görmek uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen yakınının mezarını görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada yakın birinin mezarını görmek mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir yakının mezarını görmek dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarda yakınını görmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, kendisini ona adayacağına, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakınını mezardan çıkarmak başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments