Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta bir yakınını görmek

Rüyada mezarlıkta bir yakınını görmek

Rüyada mezarlıkta bir yakınını görmek kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına delalet eder.

Rüyada mezarlıkta bir yakınını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle eğlenmek için zaman ayırmanızda fayda var.

Rüyada yakınını mezardan çıkarmak Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, sağlam bir kariyer edineceğine delalet eder.

Rüyada yakınının mezar görmek alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine alamet eder.

Rüyada yakınlarının mezarını görmek ağız tadının yerinde kalacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, kısmetli bir yıl geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada bir yakının mezarını görmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, bankadaki hesabının büyüyeceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına rivayet eder.

Rüyada yakınını mezarda görmek sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen yakınının mezarını görmek hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yakının mezarını kazmak büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yakınını mezarını görmek güvensizlik duymaya, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments