Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacak tüylerini görmek

Rüyada bacak tüylerini görmek

Rüyada bacak tüylerini görmek işlerinde yeni bir sayfa açacağına, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, maddi anlamda güçleneceğine, konforundan da ödün vereceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine işaret eder.

Rüyada bacak tüylerini gördüyseniz:

  • Bir şey düşünürken başkalarının sözleri sizi pek etkilememeli, kendinizle baş başa olun.

Rüyada bacaklari tüylü görmek inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacaklarini tüylü görmek yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına rivayet eder.

Rüyada bacağını tüylü görmek düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına delalettir.

Rüyada tüylü kadın bacağı görmek dirliğin bozulabileceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, borçlarının kapanacağına işarettir.

Rüyada bacak tüylerini görmek zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ayaklandıracağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacaklarinda tüy görmek yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacak tüyü almak karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine delalettir.

Rüyada bacak tüylerini temizlemek bereketli işlere gireceğine, kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments