Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacaklarinda tüy görmek

Rüyada bacaklarinda tüy görmek

Rüyada bacaklarinda tüy görmek alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, şeytana uyacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, elinin bolluk göreceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, mesleğine dört elle sarılacağına, işlerinin başarılı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacaklarinda tüy gördüyseniz:

  • Belli yönlerde ilerleyebilmek için kendinize zaman yaratmalısınız.

Rüyada bacak tüylerini görmek ele güne muhtaç hallere geleceğine, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına işaret eder.

Rüyada bacak tüyü almak büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine delalettir.

Rüyada bacaklarinda tüy görmek sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, ticarete atılacağına yorulur.

Rüyada bacağını tüylü görmek dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yeni bir iş olanağı yakalamaya inanılır.

Rüyada bacak tüylerini tıraş etmek itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tüysüz bacak görmek yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, ruhsal olarak zarara uğranacağına inanılır.

Rüyada bacaklarini tüylü görmek hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada bacaktaki tüyleri almak uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments