Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüylü kadın bacağı görmek

Rüyada tüylü kadın bacağı görmek

Rüyada tüylü kadın bacağı görmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, parasız ve ekmeksiz kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, düşmanlarının güçleneceğine tabir olunur.

Rüyada tüylü kadın bacağı gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde devamlı taviz vermeniz yüzünden karşınızdaki kimseyi iyice şımartmış olabilirsiniz.

Rüyada tüylü kadın bacağı görmek ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada tüysüz bacak görmek makamının yükseleceğine, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, yükünün hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacak tüylerini almak alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, üzüntülerin son bulacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada bacaktan tüy almak rahat rahat yaşayacağına, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, evlatlarının hayırlı olacağına delalettir.

Rüyada bacağının tüylendiğini görmek heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, işlerine dört elle sarılacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına alamet eder.

Rüyada bacaklarda tüy görmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, kişinin içinin daralacağına işaret eder.

Rüyada tüylü bacak görmek helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, yeni bir haneye sahip olacağına işarettir.

Rüyada bacak tüyü almak çektiği sıkıntıların son bulacağına, iş yeri sahibi olacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments