Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacaklarini tüylü görmek

Rüyada bacaklarini tüylü görmek

Rüyada bacaklarini tüylü görmek kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, maddi anlamda rahatlamaya, saygınlığının da artacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine yorulur.

Rüyada bacaklarini tüylü gördüyseniz:

  • Elinizde olmayanlara üzülmek yerine elinizdekilerle yararlı şeyler ortaya çıkartmaya çalışmalısınız.

Rüyada bacak tüylerini almak hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına delalettir.

Rüyada bacak tüylerini görmek yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacaklarini tüylü görmek sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, gösterişli halinin hemen fark edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tüylü kadın bacağı görmek renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacaklarda tüy görmek rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacağında tüy görmek ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına yorulur.

Rüyada bacak tüylerini tıraş etmek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına inanılır.

Rüyada bacaklarinda tüy görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments