Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacaktaki tüyleri almak

Rüyada bacaktaki tüyleri almak

Rüyada bacaktaki tüyleri almak vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, yolunun hep açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacaktaki tüyleri almak gördüyseniz:

  • Fiziksel bir değişim tarzınızı güzelleştirebilir veya özgüveninizi arttırabilir.

Rüyada bacağında tüy görmek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine alamet eder.

Rüyada bacaktan tüy almak rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacaktaki tüyleri almak zahmete ve meşakkate düşeceğine, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacak tüylerini tıraş etmek kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, geçim derdi çekeceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacaklari tüylü görmek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına inanılır.

Rüyada bacaklarini tüylü görmek rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada bacaklarinda tüy görmek iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına inanılır.

Rüyada bacak tüylerinin uzadığını görmek sevap işlemek için uğraşacağına, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments