Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakınını çok hasta görmek

Rüyada yakınını çok hasta görmek

Rüyada yakınını çok hasta görmek kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, duygularını açığa vuracağına, onları gücendireceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, büyük bir umutsuzluk duyacağına, sevilen bir işe ortak olunacağına alamet eder.

Rüyada yakınını çok hasta gördüyseniz:

  • Bir ilişkide beklediğiniz karşılığı görememeniz ya da size verilen sözlerin tutulmaması olasıdır.

Rüyada bir yakınının hasta olduğunu duymak yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, stresini atacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine rivayet eder.

Rüyada bir yakınının hastalandığını görmek zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş bir yakınını hasta görmek zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine yorulur.

Rüyada bir yakınını hasta görmek hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada yakınının hastalandığını görmek darlık içine düşeceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine alamet eder.

Rüyada yakın birinin hastalandığını görmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, hem yeni yerler göreceğine alamet eder.

Rüyada hasta bir yakınını görmek kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada hasta yakınının öldüğünü görmek hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, kazancının ve canın güvence altında olacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments