Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakınlarını hasta görmek

Rüyada yakınlarını hasta görmek

Rüyada yakınlarını hasta görmek kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, kazancın sürekli artacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine işaret eder.

Rüyada yakınlarını hasta gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerin düşüncelerine aldırmadan harekete geçebilirsiniz.

Rüyada ölmüş yakınını hasta görmek rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yakının hasta olduğunu görmek aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, işlerinin aksayacağına rivayet eder.

Rüyada bir yakınını hasta görmek çok günah işleyeceğine, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine işaret eder.

Rüyada yakınının hastalandığını görmek maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, saadetinin yükseleceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bi yakınını hasta görmek aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına delalettir.

Rüyada yakın arkadaşını hasta görmek kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, ele geçecek ve devamı olmayacak mala, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına rivayet eder.

Rüyada yakın birini hasta görmek ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, kime gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir yakınınızı hasta görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments