Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakının hasta olduğunu görmek

Rüyada yakının hasta olduğunu görmek

Rüyada yakının hasta olduğunu görmek seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, rahat bir hayata adım atacağına, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, sorumlu tutacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, evlatlarının hayırlı olacağına yorulur.

Rüyada yakının hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Belli anlaşmanın, düzenlemenin ya da iş birliğinin bozulması bazı amaçlarınıza ulaşıp ulaşamayacağınız konusunda şüpheye düşmenize neden olabilir.

Rüyada hasta olan yakınını görmek istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakınının hasta olduğunu duymak işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yakınının hastalandığını görmek lükse ve konfora kavuşacağına, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine alamet eder.

Rüyada yakınının hasta olduğunu görmek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, yakın zaman içinde kazancının artacağına, aile hayatının sorunsuz olacağına işarettir.

Rüyada bir yakınını hasta görmek atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine delalettir.

Rüyada bir yakınının hasta olduğunu görmek birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, emeklerinin boşa gideceğine, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine delalettir.

Rüyada yakın birini hasta görmek maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına işarettir.

Rüyada bir yakının hasta görmek uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments