Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yakını hasta görmek

Rüyada bir yakını hasta görmek

Rüyada bir yakını hasta görmek işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yakını hasta gördüyseniz:

  • İlginizi çekebilecek organizasyonlara katılabilir, belli jest veya yardım arayışında olabilirsiniz.

Rüyada bir yakının hasta görmek ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada bi yakınını hasta görmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, yeniliklerin peşi sıra geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir yakınınızı hasta görmek ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, kaza ve belaların çıkmayacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hasta bir yakınını görmek hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, çalıştığı yerde amir olacağına, yapılan hataların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yakınının hastalandığını görmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, sorunlarının tamamen biteceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine yorulur.

Rüyada hasta olan yakınını görmek üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine inanılır.

Rüyada bir yakının hastalandığını görmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yakınını hasta görmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments