Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakını hasta görmek

Rüyada yakını hasta görmek

Rüyada yakını hasta görmek bereket ve huzur getireceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, hoşluklarla karşılaşacağına, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, yeni bir işte tartışma yaşanacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakını hasta gördüyseniz:

  • İmkanlarınızı çok daha iyi kullanmalısınız.

Rüyada yakını hasta görmek güçsüz ve nefessiz kalacağına, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, hevesinin kursağında kalacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş yakınını hasta görmek etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına delalettir.

Rüyada yakınının hastalandığını görmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, darlığa düşeceğine inanılır.

Rüyada hasta bir yakınını görmek rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine delalet eder.

Rüyada yakınının hasta olduğunu görmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına yorulmaktadır.

Rüyada yakınını çok hasta görmek özgüveninin yerine geleceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yakınının hasta olduğunu duymak tersliklerin yoluna gireceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine delalettir.

Rüyada yakın arkadaşını hasta görmek üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments