Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacakta sivilce görmek

Rüyada bacakta sivilce görmek

Rüyada bacakta sivilce görmek umutsuzluklarını geride bırakacağına, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacakta sivilce gördüyseniz:

  • Dikkatli olmalısınız.

Rüyada bacağında sivilce görmek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacağında sivilce çıktığını görmek mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine delalet eder.

Rüyada bacakta sivilce sıkmak kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada bacakta sivilce görmek iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacaklarında sivilce görmek hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına inanılır.

Rüyada sivilce irin görmek zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine alamet eder.

Rüyada vücudunda sivilce çıktığını görmek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinde sivilce görmek geniş bir ev satın alacağına, şansının da döneceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments