Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacaklarında sivilce görmek

Rüyada bacaklarında sivilce görmek

Rüyada bacaklarında sivilce görmek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, rahat ve huzurlu olunacağına, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada bacaklarında sivilce gördüyseniz:

  • Biraz gizemli kalın, yoksa elinizden uçabilir.

Rüyada bacaklarında sivilce görmek sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, başarısız olacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine yorulur.

Rüyada bacağında sivilce görmek baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada bacağında sivilce çıktığını görmek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına alamet eder.

Rüyada bacakta sivilce görmek yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına delalettir.

Rüyada bacakta sivilce sıkmak çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yüzü sivilceli görmek sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına inanılır.

Rüyada sırtında sivilce patlatmak isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına tabir olunur.

Rüyada dudakta sivilce görmek kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, büyük işlerin ortaya konulacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments