Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağında sivilce görmek

Rüyada bacağında sivilce görmek

Rüyada bacağında sivilce görmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, asla yüksünmeyeceğine, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine yorulur.

Rüyada bacağında sivilce gördüyseniz:

  • Karşıt görüşlerle mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada bacaklarında sivilce görmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına işaret eder.

Rüyada bacakta sivilce sıkmak hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, kucaklaşacağına yorulur.

Rüyada bacağında sivilce çıktığını görmek çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada bacakta sivilce görmek işlerinin çok iyi bir hal alacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına alamet eder.

Rüyada bacağında sivilce görmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünün her yerinde sivilce görmek daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin yüzünde sivilce görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada başka birinde sivilce görmek aile içinde husumet gelişeceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, eğlence ve renk geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments