Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sivilce irin görmek

Rüyada sivilce irin görmek

Rüyada sivilce irin görmek hayırlı gelişmeler yaşanacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, eşi ile problemler yaşayacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sivilce irin gördüyseniz:

  • Katılacağınız davetlerde iyi bir etki uyandırabilir çevrenizdeki insanların sempatisini kazanabilirsiniz.

Rüyada sivilce irin görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, sağlık sorunlarının biteceğine delalettir.

Rüyada sivilceden irin çıkarmak elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, işlerinin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sivilceden irin aktığını görmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına inanılır.

Rüyada irinli sivilce görmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına delalet eder.

Rüyada kolundan irin aktığını görmek insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine alamet eder.

Rüyada yüzünden irin çıkarmak hayallerinin suya düşeceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, kendisini işine veremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada bacağında irin görmek hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kolda irin görmek beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments