Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacakta siğil görmek

Rüyada bacakta siğil görmek

Rüyada bacakta siğil görmek insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, ne yapacağına karar veremeyeceğine, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, bir sebeple başka yollar aranacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacakta siğil gördüyseniz:

  • Çok geç olmadan veya kontrolden çıkmadan önce, ısrarla üzerinde durmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada bacakta siğil görmek bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada bacağında siğil görmek evindeki huzurun bozulacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yüzünde siğil görmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, malının ve parasının da artacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına delalettir.

Rüyada vücudunda siğil görmek kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına işarettir.

Rüyada kolda siğil görmek kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, isabetli girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada ellerinde siğil görmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine işarettir.

Rüyada elde siğil çıktığını görmek parasal durumun düzeltileceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada parmağında siğil görmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, kırgınlıklar yaşanacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments