Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ellerinde siğil görmek

Rüyada ellerinde siğil görmek

Rüyada ellerinde siğil görmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada ellerinde siğil gördüyseniz:

  • Belli bir teklifi olumlu ya da olumsuz ön kabulle değerlendirmekten kaçınmalı, manzaranın tümüyle görünmesini beklemelisiniz.

Rüyada ellerinde siğil görmek çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, işinden ve parasından olacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada elinde siğil görmek çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada elinde siğil çıktığını görmek çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine inanılır.

Rüyada ellerde siğil görmek nefsine uyacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, her şeyin sarpa saracağına işaret etmektedir.

Rüyada kolunda siğil görmek çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, zor durumda bırakacağına işaret eder.

Rüyada vücudunda siğil görmek kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, sıkıntıların aşılacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünde siğil görmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, yeni bir eve sahip olacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağında siğil görmek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments