Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunda siğil görmek

Rüyada vücudunda siğil görmek

Rüyada vücudunda siğil görmek sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, kişinin yüzünün güleceğine, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, ruhani önderlik yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunda siğil gördüyseniz:

  • Pek çok konuda doğru yönde ilerliyorsunuz.

Rüyada vücutta siğil görmek kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, sorununu kolayca çözeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada vücudunda siğil görmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, şifa göreceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağında siğil görmek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına rivayet eder.

Rüyada parmakta siğil görmek mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada elde siğil görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacağında siğil görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, kederinin dağılacağına tabir olunur.

Rüyada elinde siğil çıktığını görmek hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakta siğil görmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments