Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağında siğil görmek

Rüyada bacağında siğil görmek

Rüyada bacağında siğil görmek işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, muradınıza ereceğinize, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, malının ve aşının da çoğalacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacağında siğil gördüyseniz:

  • Hukukla, sağlıkla veya finansla ilgili konularda düşünecek çok şeyiniz var.

Rüyada bacağında siğil görmek yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine yorulur.

Rüyada bacakta siğil görmek elinin sıkışacağına, huzura erileceğine, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada parmakta siğil görmek yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, helal lokma yiyeceğine, bazı başka desteklere kavuşacağına inanılır.

Rüyada ayağında siğil görmek zor bir durumda kalacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakta siğil görmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ellerinde siğil görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, işinin de hep yürüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kolda siğil görmek borçların kısa sürede ödeneceğine, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine işarettir.

Rüyada siğil görmek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments