Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağında siğil görmek

Rüyada parmağında siğil görmek

Rüyada parmağında siğil görmek dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, verdiği sözleri tutacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmağında siğil gördüyseniz:

  • Dışarıdan bir kişi başarmak istediğiniz konularda üzüntülere neden olabilir.

Rüyada parmağında siğil görmek masrafların altında kalacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada parmakta siğil görmek sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına işarettir.

Rüyada kafada siğil görmek parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunda siğil görmek mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzde siğil görmek hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, verimin her geçen gün artacağına, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına işaret eder.

Rüyada büyük siğil görmek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada ayağında siğil görmek örnek insan olacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada ayakta siğil görmek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments