Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaka kiri görmek

Rüyada yaka kiri görmek

Rüyada yaka kiri görmek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, işinden evine gidip geleceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaka kiri gördüyseniz:

  • Aldığınız şeylerde aldanabilir ya da bir şeyler satarsanız zarar edebilirsiniz.

Rüyada kirli yaka görmek dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, umutlarının kırılacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yaka kiri görmek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kirli gömlek yakası görmek elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına yorulur.

Rüyada gömlek yakasını kirli görmek zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine inanılır.

Rüyada yakası kirli gömlek görmek girdiği projelerden zararla çıkacağına, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, parasının ve malının da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada yakası kirli beyaz gömlek görmek kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, ona yardımcı olacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada biri tarafından yakalanmak sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kadınla yakalanmak o şekilde bir çözüm bulacağına, rahatlayacağına, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments